Programma

25 en 26 juni | VNG Jaarcongres

De kracht van verbeelding

Bezoek onze informatiestand tijdens het VNG Jaarcongres. Hierop informeren we u over de rol die de hybride warmtepomp kan spelen in de warmtetransitie en welke oplossing deze kan bieden in de wijkuitvoeringsplannen.

Wilt u weten hoe de hybride warmtepomp precies werkt? Waar de huiseigenaar rekening mee moet houden? Wat de terugverdientijd is? En hoe u uw bewoners kunt informeren over de mogelijkheden?
Of wanneer een hybride warmtepomp interessant is en wanneer er beter gekozen kan worden voor een andere warmte-oplossing.

Wist u dat het vaak interessant is om een hybride warmtepomp aan te schaffen als er nog niet bekend is welke oplossing er wordt gekozen voor een bepaalde wijk of wanneer het nog even duurt voordat er bijvoorbeeld een warmtenet aangelegd kan worden?

We gaan er graag met u over in gesprek!

Terugblik congres juni 2023

Het congres Hybride in de warmtetransitie; de vragen beantwoord was een dag vol inspirerende verhalen en gesprekken, waarin we met verschillende gemeentes, woningcorporaties en experts hebben gediscussieerd over de uitdagingen waar zij voor staan.

De warmtetransitie is een complex vraagstuk, maar dit congres heeft laten zien dat er hoopvolle oplossingen zijn. Hybride kan hierin een belangrijke rol spelen en biedt gemeentes en woningcorporaties flexibiliteit bij de verduurzaming. Ook in het kader van netcongestie biedt hybride een betrouwbaar alternatief en in combinatie met groen gas werken we naar een duurzame oplossing.

Om de sfeer toch een beetje te kunnen proeven van het congres of na te genieten van deze inspirerende dag is er een aftermovie gemaakt.

Wilt u meer informatie over welke rol hybride kan spelen in de warmtetransitie en de (on)mogelijkheden voor uw gemeente of woningcorporatie? Neem dan contact op, we informeren u vrijblijvend over mogelijkheden voor een afspraak of presentatie: contact@hybrideverwarmd.nl

Download de samenvatting van de resultaten van het demonstratieproject of kijk op demoprojecthybride.nl.